Blog

KEŞM Günlükleri 2 - Beden Kayıtları

KEŞM Günlükleri 2 - Beden Kayıtları

Bu hayattaki bakış açılarımız, bireysel gerçekliğimizi yansıtır. Bir olay veya durumla karşılaştığımızda nasıl düşünürüz, neler hissederiz ve tabi ki hangi türdeki olayları kendimize çekeriz, bunlar gerçekliğimizle paralel ilerleyen süreçlerdir. Çakralarımızın dengesi, bakış açılarımızı şekillendirir ve yaşam planımızda etken rol oynamaktadır. Yine de baktığımız zaman çakralar temelli denge unsurlarımız, buzdağının sadece görünen kısmı gibidir. Çoğumuz için bu hayat planımızı şekillendiren pek çok ruhsal anlaşma / sözleşme / kontrat / yemin ve karmalar mevcuttur. İlk yazıda Kolaylaştırıcı Ezoterik Şifa Metodu (KEŞM) ile okült çalışmalar ve kitaplar üzerine güncel olarak tezahür eden kayıtlarım üzerine yaşadığım deneyimlerimden bahsetmiştim. Yazı dizimizin 2. bölümünde, bu kayıtların tutulduğu beden kayıtlarımızdan genel düzeyde bahsedeceğim.

KEŞM ile kendimizle çalışırken, açtığımız konu çerçevesinde sistem bize yeri geldiğinde karmalarımızı buldurtup, tekil ya da çoğul şekilde temizlememize imkân veriyordu. Açığa çıkan bu karmalarımız, hayatımıza direkt şekilde etki edenlerden çok, genel olarak bizim için tamamlanmış ve tıpkı bilgisayardaki bir dosyayı bilgisayarımızdan harici bir diske taşımak gibi kolaylıkla temizlenebilir olanlardı. Bu kayıtlar direkt olarak etki etmiyor gibi görünse de az önce verdiğim örnek gibi, alanımızda daha yüksek titreşimlere yer açabilmek adına bu tür uygulamaların önemini görüyorduk.

Grupça ışık için gerçekleştirdiğimiz kolektif çalışmalar sürerken, ilk yazıda da bahsettiğim gibi, gelen bir akış bizim bedensel kayıtlarımızla alakalı daha üst bir farkındalığa ulaştırdı. İçinde bulunacağımız toplu çalışmalardaki katkımızın yüksek olabilmesi için, bireysel olarak kayıtlarımızın açığa çıkma zamanı gelmişti.

Bu süreçte hızlıca aksiyon aldık, okumalar yapıldı. Ezgi’nin benim üzerimde yaptığı farklı günlerdeki parça parça okumalardan yaklaşık 170 – 180 arasında kaydım çıktı. Bir sürü anlaşma / sözleşme / kontrat / yemin / karma / kilit / mühür / döngü / tetik vb. şeyler… Özellikle negatif odaklı yaşam deneyimlerimden kaynaklı kayıtlar pek sevimli sayılamayacağını söyleyebilirim ama yine de bu negatif deneyimlerin bile bize nasıl katkı sağladığını bu yazı dizisinde göreceksiniz.

Temel olarak bedenimizde kaydı çıkan bütün bunların, enkarnasyonumuzun genel yol haritasına uygun bilgi ve veriler taşıdığını söyleyebilirim. Bu hayatta neleri dönüştürme üzerine geldik, neler yapmaya meyilliyiz, karakteristik hamurumuzun böyle olmasında hangi kayıtların ne kadar etkisi var vs. bu tarz konularda bize farkındalık sağladığı gibi aslında daha geniş çerçevede ışık / karanlık ruhsal tekâmül yolculuğumuzun çok daha derin geçmişini görebilme imkânımız olabiliyor. Ayrıca negatif etki ve tesirler üzerine bu serinin ayrı bir yazısında değineceğim, zamansız yapılmış eylemlerin bu enkarnasyonumuzu direkt olarak nasıl etkileyebildiğini görmek gerçekten bizim için şaşırtıcı oldu.  Özellikle bugün internette karşıma çıkan bir hanımefendinin kitabındaki mavi iplik, mühür ibaresini gördüm. Çeşitli ritüel, uygulama ve bir kişiye direkt etki etmek maksadıyla enerji yönlendirmelerin aslında ne kadar alanımıza büyük tahribatlar verebileceğini, karmalar oluşturabileceğini yazı dizisinin o bölümünde okuyacaksınız.

Bunlar tam olarak nasıl şeyler, merak ettiğinizi düşünüyorum. Paylaşabileceğim bir tane kaydım üzerinden nasıl işlemler yapıldı, örnek vermek istiyorum.

Sol kolumdan okunan bir kayıt: Acı Merasimi Düzenleme Sözleşmeleri.

Bu tür sözleşmelerde kilit ve mühür de açığa çıkar. Bugün nasıl eve internet bağlatırken bize uzatılan kağıtlara ıslak imza atıyorsak, yaşadığımız bir olayda içinde bulunduğumuz koşulda dilimizden dökülenler ya da aklımızdan geçenler, bazen ölüm anında edilen yeminler, ilgili sözleşme ve diğer türlerin kilitleri ve mühürleri olabiliyor. Kilidi ve mührü olan bu tür kayıtları açıkçası, sadece ben ilgili kata çıktım da iptal ettim gibi bir görselleme ya da imajinasyonla temizleyebilmek çok mümkün değil. Bu tür sözleşmelerin (sadece sözleşme değil, karmalar, büyüler vs.) iptalini yapabilmek için o enerjiyi kaldıracak bir karşılık gereklidir. Bugün bile firmaların çoğu, bir taahhütten çıkarken bize “Gemide” filminden bir repliği anımsatabiliyor. Tabi kayıt içeriğinde mağdur olduğumuz ve zaten yaşamamızla karşılığını verdiğimiz durumlar söz konusu olduğunda herhangi bir kefarete gereksinim duyulmuyor.

Yine buralarla alakalı örnek vereceğim. Şimdi yukarıdaki sözleşmeye geri dönelim.

Bu “Acı Merasimi Düzenleme Sözleşmeleri” için birer kilit ve mühür belirtildi ve bu sözleşmeyi alanımdan tam anlamıyla kaldırabilmem için bir kefaret verildi.

Her şey tamam mı? Hayır.

Bu tür bir kayıtla çalışırken kurcaladığımız pek çok şey var. Karma var mı? Ek bir sözleşme / anlaşma vs. var mı?  Bu karma ve sözleşmeden kaynaklı auraya o zaman boyutunda girmiş ve hala alanımızda iştigal eden bir şeyler var mı? Ve belki yine ekstra kilitler, mühürler vs. Bu kayıttan kaynaklı ruh parçalanması var mı? Bu kayda özel yapılması gereken bir dengeleme çalışması var mı? Bedende hastalığa sebebiyet verici etkileri var mı? İncik cincik, sora sora deşmeden

Bu sözleşme için M.S 58 yılı için, konum bilgisi verilmeksizin karma bilgisi yazdırıldı. Zaten sözleşmenin adı yeterince ofsayt. O enkarnasyonumda masum pek çok insanı öldürdüğüm açığa çıktı. Tatlı bir karma değil, değil mi? Yazının daha başlarında, alandan kolaylıkla kaldırılabilir karmalardan bahsediyorduk. İşte daha spesifik ve özellikle açığa çıkarılarak kaldırılabilecek bu tür karma bilgileri daha çok beden kayıtlarımızda yer alıyor. Elbette bu zalimlik dolu karma da boş beleş temizlenmedi, yine bir kefaret karşılığında alanımdan kaldırıldı.

Sonrasında enerji alanımda da bu sözleşmeden kaynaklı temizlenmesi gereken, alanıma enerjitik kordonlarla bağlı 366 asılı kalmış ruh, ölüm enerjileri, plazmatik varlıklar, parazitler, kancalar, oklar, gözcüler gibi çeşitli etki ve tesirler açığa çıkarıldı. Elbette daha çok farklı negatif varlıklarla, arkon, alien etkileriyle, implantlarla alakalı kayıtlar da yer alabiliyor. M.S. 58 yılındaki bir enkarnasyonunuzun yaşadığı deneyim dolayısıyla halen daha 366 tane ruh parçasıyla kordununuz olduğunu düşünün. (Bir de bunun zilyon tane negatif varlıkları doluşturduğunuz bir büyücü karmanız olduğunu düşünebilirsiniz.) Beden kaydımızdaki bu sözleşmeye yönelik alanımızda yer iştigal eden, belki yoğun olmasa da enerjimizi bölen, düşüren bu tür etkiler de yer alabilmekte. Yukarıda belirttiğim gibi yazı dizisindeki bir yazı sadece bunlara yönelik olacak.

Yine bu etkiler de belli bir kefaret karşılığı temizlenebildi.

Bu sözleşme, çok da zorlamayan türde temizlenen bir kayıttı. Bazı kayıtlarda okunan beden kaydına ek, ekstradan uygulayıcı tarafından da bulunması gereken içerikler olabiliyor. Yine bunlara dair de içlerine bakmak gerekebiliyor.

Beden kayıtları üzerine temizleme ve dengeleme yapmak gerçekten meşakkatli bir çalışma süreci. Kendi beden kayıtlarım için, akşamları danışanlarımla yaptığım çalışmalar sonrasında sabahlara kadar çalışmalar düzenledim 4-5 ay. Yine kontrolünü sağlamam gereken bazı kayıtlarım var. Tamamlanması gereken kefaretler de cabası.

Bitti mi?

Hayır. Bu tür sözleşmelerin de kendine has kontrat görevlileri var. Bunlar, bu sözleşmenin aktifliğini canlı tutmak ve varsa içinde çeşitli karmik yaş döngüleri, tetikler vs. bunları yeri geldiğinde aktif edebilmek için enerji alanımızda yer iştigal ediyorlar. Yani bir sözleşmeyi kaldırırken, bu görevlileri de uğurlamak gerekiyor. 

Beden kayıtlarımız temizlendikçe, tekâmül yolumuz adına önümüzde ekstra yeni alanlar açılıyor ve bu bizim ruhsal ilerleyişimize inanılmaz bir katkı sunuyor.

Bu yaşama gelen her ruhun ana motivasyonu, dünya okulunda deneyim kazanmaktır. Daha geniş perspektiften baktığımızda çok daha farklı bir ruhsal bir ilerleyiş de söz konusu, ışığın ve karanlığın olduğu... Nihayetinde bu hayatta herkesin bu kadar meşakkatli bir dengeleme sürecine girmesi, o ruh için elbette çok gerekli olmayabilir. Bu hayatta bazı ruhlar, bazen tekil ruhların yetişmesine olanak sağlamak bazen toplumsal bir olayın bir dişlisi olmak için de bir hayat yaşamayı seçebilir. Bu tercihler, onların tekamülünde bazı dengelerin oluşmasına olanak sağlayabilecek imkanları tanır.

Bir yandan da günümüzde bu bilgilerin açığa çıkması vesilesiyle, pek çok ruh için daha da hızlanabilecek bir tekâmül yolu potansiyeli artık var.

Bütünün ve ışığın hayrına olması dileğiyle, yazı dizimizin diğer yazılarında görüşmek üzere.

Taner Tözün

18 – 19 Mayıs 2022

Katılımcılar Hizmetlerimiz için Neler Söylüyor?

Vermiş olduğumuz tüm danışmanlıklar ve hizmetler üzerine katılımcı yorumlarını buradan okuyabilirsiniz.

Sitede Arayın

Kullanıcı Bilgilendirmesi

• Bu bölüm, müşterilere/kullanıcılara ait sorumlulukları hatırlatmak amacıyla hazırlanmıştır. Evrensel Enerji® aracılığı ile hizmet alan tüm müşteriler/kullanıcılar bu maddeleri kabul etmiş sayılır.
• Evrensel Enerji® içerisinde yer alan kurs, uyumlama, paylaşım, çalışma veya blog yazılarının hiçbiri, doktorunuzun size önereceği tıbbi teşhis, tedavi veya bakımın yerine geçmez.
• Evrensel Enerji®, hastalık teşhisinde bulunmaz, ilaç tavsiye etmez veya doktorunuzun tedavisine müdahale etmez. Şu anda doktorunuzun reçetelediği ilaçları alıyorsanız, doktorunuzun tavsiyesi olan ilaçlarınızı kullanın. Tıbbi durumunuzla ilgili herhangi bir endişeniz varsa, lütfen öncelikle doktorunuzla konuşun. Evrensel Enerji® üzerinde yer alan herhangi bir bilgiyi ve öğretiyi kullanarak kendinizi tedavi etmeyi tercih ederseniz, bu sizin sorumluluğunuzdur.
• Evrensel Enerji®, bu sitede yer alan herhangi bir bilginin, eğitimin, uyumlamanın, öğretilerin doğrudan veya dolaylı olarak kullanılması sonucu ortaya çıkan kayıp veya zararlardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu sitedeki sağlıkla ilgili bilgiler ve paylaşımlar yalnızca genel bilgi için sağlanmıştır ve profesyonel tıbbi veya sağlık bakımı tavsiyesinin yerine geçmez. Danışmanlık hizmetleri bu koşulda gerçekleştirilmektedir. Enerji şifası ve uygulamaları, herhangi bir sonucu garanti etmez ve sonuçlar kişiye göre değişebilir.
• Evrensel Enerji® üzerinden alınan herhangi bir hizmet için ücret iadesi söz konusu değildir.

Destek Ol

Çalışmalarımıza destek olmak ister misiniz?

→ Detaylı bilgi için tıklayın. ←

E-Bültenimize Abone Ol

Lütfen bu formu gönderebilmek için tarayıcınızın JavaScript özelliğini etkinleştirin

Evrensel Enerji® 2012 - 2023
Taner Tözün & Ezgi Sala Tözün
Telif Hakkı ©
Evrensel Enerji® markası Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillidir ve tüm hakları saklıdır. Bu platformda yayınlanan yazıların tarafımızdan aksi belirtilmedikçe 5846 numaralı Telif Hakları Kanununa uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi hareketlerde kanuni işlem yapılır.
Evrensel Enerji Etiket Bulutu
Reiki, Usui Reiki, Kundalini Reiki, Şambala, Karuna Reiki, İmera Reiki, Seichim, Tara, Kozmik Birlik, GMA, Gümüş Mor Alevi, St. Germain, Altın Üçgen, Çakra Dengeleme, Çakra Temizleme, Çakra Açma, Çakra, Çakralar, Aura, Aura Dengeleme, Aura Temizleme, Aura Açma, Mental Beden, Astral Beden, Eterik Beden, Enerji Temizliği, Enerji Dengeleme, Mekan Temizliği, Sihir Temizleme, Sihir Bozma, Büyü Temizleme, Büyü Bozma, Enerjisel Koruma, Enerjisel Kalkan, Uyumlama, Enerji Uyumlaması, Enerji Uyumlamaları, Online Uyumlama, Online Usui Reiki, Online Reiki, Reiki Uyumlamaları, Reiki Eğitimi, Enerji Uygulayıcılığı, Holistik Şifa, Bütüncül Şifa Çalışması, Bilinçaltı Çalışmaları, Bilinçaltı Uygulamaları, Bilinçaltı Dili, Ses Masajı, Ses Şifa Teknikleri, Mandala, Mandala Atölyesi, Mandala Atölyeleri, Mandala Eğitimi, Yaşam Koçluğu, Yaşam Koçu, Danışmanlık, Aile Danışmanlığı, Spiritüel Danışmanlık, Enerji Danışmanlığı, Bolluk Çalışması, Bolluk Şifalandırma, Bereket Çalışması, Bereket Şifalandırma, Para Yollarını Açma, Bolluk Bereket Çalışması, Bolluk Bereket Şifası, Ruh Eşi, Ruh Eşi Çekimi,Linda Colibert, Daelyn Wolf, Hari Andri Winarso, Mariah Windsong, Manuela Fasoli, Scion, Lavinia Sina Szendrei, Ramon Martinez Lopez, Gaby Solina Grill-Mitterhofer, Enerji Sistemleri, Reiki Sistemleri, Reiki Çeşitleri, 999, 999 Frekansı, Yüksek Şifa Enerjileri, Melek Enerjileri, Spiritüel Rehberlik, Spiritüel Şifa, Kozmik Şifa, Ücretsiz Çalışmalar, Ücretsiz Şifa Çalışmaları, Şifa Çalışmaları, Türkiye Meditasyonu, Dünya Meditasyonu, Reiki Meditasyonu, Maji Çalışmaları, Kendini Keşfetme Çalışmaları, DNA Aktivasyonu, Kundalini Aktivasyonu, Kundalini Aktifleştirme, 3. Göz, 3. Göz Aktivasyonu, Sezgileri Güçlendirme, Psişik Yetenekleri Açma, Psişik Yetenekleri Şifalandırma, Karma, Karmik Temizlik, Karma Şifası, Karmanızı Dönüştürün, Mantralarla Çalışma, Enerjinizi Yükseltin, Enerji Alanınızı Güçlendirin, Titreşimlerinizi Yükseltin, Yaşamınızı Dönüştürün, Büyüklere Masallar, Masal Terapi, Masal Geceleri, Hikaye Anlatıcılığı, Kendi Hikayenizi Oluşturun, Yaşamınıza Yön Verin, Tekrar Bağlantı, Plaides, Playdes, Pleaides, Arcturus, Sirius, Taner Tözün, Ezgi Sala Tözün, Astroloji, Astrolojik Danışmanlık, Deneysel Astroloji, Holisitk Dengeleme Çalışmaları, Psişik Okuma, Beden Kaydı Temizleme, Beden Kaydı Şifalandırma, Karmik Kontrat Temizleme, Karma Temizleme, Karmik Temizlemeler, Karmik Kayıt Bulma, Karmik Kayıt Kütüphanelerinde Temizlik, Beden Kaydı Okuma, Kolaylaştırıcı Ezoterik Şifa, Ezoterik Şifa, Doğum Haritası Şifalandırma, Psişik Harita Okuması, Doğum Haritasının Üzerine Çıkma, Kanallık Mesajları, Kanallık Bilgileri, 
Image