Blog

Annunakiler

Annunakiler

Herkese merhabalar. Son dönemlerde yaptığımız kolektif çalışmalarda Annunakiler sıkça karşımıza çıkmakta. Özellikle Sümerliler ile üzerinde yaşadığımız bu topraklarla olan bağlantıları, ülkemizde de çeşitli araştırmacıların bu konuya çekilmesine vesile oluyor. Yalnız yaptığımız çalışmalarda gelen bilgi akışı ile karşımıza çıkan araştırma yazıları arasında farklılıklar gördük. Tıpkı “Agarta ve Şambala” medeniyetlerindeki gibi, Annunakilere yönelik yapılan araştırmalarda ışık / karanlık dualitesi üzerine bir bilgi karmaşası ya da manipülasyonu gördük. Bunun üzerine ne yapabiliriz diye düşünürken, “Agarta ve Şambala” yazımızda olduğu gibi, Yükselmiş Üstat Sananda rehberliğinde eski medeniyetlere ait astral kayıtlardan Annunakiler üzerine bir kanallık bilgisi aldık. Bu kanallığı 3 Şubat günü almıştık. Yazımızı yayınlamaya hazırladığımız dönemde ülkece yaşadıklarımız dolayısıyla şimdi yayınlıyoruz. Bütüne katkı olmasını diliyoruz, iyi okumalar hepinize.

Bu yazıda “Agarta ve Şambala” yazımızdan biraz daha farklı ilerleyeceğim. O yazımızda gelen bilgiler üzerine farklı örneklemeler eklemek için yazıyı ben oluşturmuştum ama bu kanallık akışında bilgi o kadar nizami bir bütün olarak geldi ki, tırnak işareti içerisinde gelen bilgiyi direkt paylaşacağım. Arada söyleyeceklerim olduğunda ya parantez içerisinde ya da tırnaksız ayrı paragrafta yazacağım. Şimdi Annunakilere geçelim:

“Izdırap verici eski bir karanlığa geçiş hikayesi taşır Annunakiler. İnsanlığın idare deneyimi geçmişte çok farklı gerçekleşmiştir. Dünya okulundaki eğitim tüm ruh ırkları içindir. Buraya gelenler farklı safhalardan geçmiştir. Ünü size kadar gelen eski medeniyetler büyük sıfırlamalarla ortadan kaybolmuştur. Şu anki bakış açınızla, o zamanki medeniyetlerin yıkılmasıyla ortada kalkmış toplumların da tamamen ortadan kalkmış olabileceğinizi düşünmeniz sizi sınırlandırmaktadır. Dualite evreninde, evrensel yasalara bağlı tüm köken ruhlar, tekâmül sahalarındaki edinim ve deneyimler ile kendilerini ışığa yaklaştırabilecek deneyimler için dünya ve benzeri okullarda tekrar tekrar, o dönemin (geldikleri dünya zamanı) şartlarına uygun şekilde bedenlenir. Bedenlenme ifadesi günümüz insanı için insanlığın şu anki formunu çağrıştırsa da dünyadaki süreçte bazı medeniyetlerin tekâmül deneyimi sizin bildiğiniz insan görümünden çok, fiziksel düzeyden daha yüksek titreşimde süptil olarak ifade edebileceğimiz şekildeydi. Elbette yüksek bir ışık formundan dünya koşullarına uyum sağlamaya çalışan tüm ruhlar zamanla titreşimlerini düşürmeye, bilinçli ve yaşanılan deneyimler sonrası bilinçsiz bir şekilde başladı. Her sıfırlanma süreci ruhlar için yeni olanak ve imkanlar sunuyordu.

Ruhların bu dualite evreninde galaktik bir kökene sahip olduğunu belirttik. Ruh, bu dünyaya gelişleri ile kazandığı edinimleri haricinde ruhsal köken yapıları, genetik materyalleri ve DNA’ları; düzenli yenilenme ve başka köken ırklarla yaptıkları birlikteliklerden kaynaklı değişimlerden dolayı her medeniyette başkalaşım geçirdi. Şu an her ruh kendi ana kök enerjisini taşır ama bugüne kadarki tüm deneyimler, bedenlenmeler ruhsal tarafına da yansıyarak, başka köken ırkların enerjilerini de taşımaya başlar.

Bu bilgiler Annunakiler hakkında bilgi verilmeye geçmeden size verilmektedir çünkü onların da bu dünya okulundaki deneyimlerinde böyle bir süreç etkisi söz konusu olmuştur. İnsanlık tarafından yazılmış tarih sınırlıdır. Özellikle insanlık olarak ele aldığınız medeniyetlerden size kadar kalan bilgiler, dünya okulu tarihinin çok küçük parçalarıdır. Sahip olduğunuz bilim, süptil bedenlerde dünya okulunda bulunmuş eski ışık medeniyetlerine ait ne yazık ki fiziksel bir kanıt bulamayacaktır. Şu an sahip olduğunuz fiziksel yasalar hâlâ dünyanın temel işleyişinin sadece bir kısmını gösterebilmektedir. Milyonlarca yıl öncesindeki dünya şartlarının, sizin insanlığınız için uygun olmadığını düşünmeniz normaldir ama ruhların tekâmül edecek bir alanı olarak da (uygun ve) olağandır. Dünya, ruhlar için bir okuldur ama her ruh elbette bu tür okul gezegenlerde tekâmül etmek zorunda değildir. Dualite evreninizdeki galaktik merkezlerde, gezegenlerde, (ruhların) kendi (köken) yuvalarında tekâmül eden pek çok ırk bulunmaktadır ve siz bile bugüne kadar, sadece bunların bir kısmından haberdarsınız.

Her şeyi fiziksel yasalarla açıklamaya çalışmak bazı konuları algılamanızı zorlaştırabilir. İnsanlığın oluşturduğu zaman kavramı ile dünya okulu dışı bölgelerdeki zaman kavramı çok farklıdır. Yaşamın sadece insan bedeninde gibi algılamak da başka gezegenlerdeki yaşam düşüncesini kısıtlamaktadır. Tıpkı dünyadaki sıfırlanmalar gibi bazı gezegenlerde, yıldızlarda da bu süreç gerçekleşmektedir.  Bir kökene ait bir ev, tekâmül edemeyecek bir seviyeye geldiğinde kendi yaşam formları için orada bir daha bedenlenemeyebilirler ama bu onların başka alanlarda, o tekâmül sahasına uygun doğarak bedenlenmelerini engellemez. Elbette bu konuda belirleyici evrensel yasalar ve hususlar vardır. Yani, bir yaşam formunu bırakan bir ruh farklı bir boyutta, evrensel yasalara tabi bir şekilde kendisi için uygun bir yaşam planı oluşturmayı seçer. Bu konuda elbette o ruhun rehberleriyle, plan ile ilgili gezegenin ışık görevlileri, bu planın evrensel yasalara uygun şekilde oluşturulması için katkı sunar.

Yine bütün bunları aktarma sebebimiz, Annunakilerin dünya okuluna gelmelerini daha rahat kavramanız içindir çünkü her galaktik toplum onlar gibi dünyada kendini göstermemiştir.  Dünya, nispeten çoğu gezegen ve yıldıza göre titreşimi düşük bir okuldur. Ruhlar burada, sahip oldukları temel güçlerini istediği gibi kullanamaz. Bu hem dünya okulunuzun şu anki temel işleyiş prensiplerine aykırıdır hem de evrensel yasalarca bazı durumlar yasaklanmıştır. Örneğin, dünyada bedenlenen Siriuslu bir ruh, dünya yerine kendi yıldızında bedenlenmeyi seçerse, burada kullanabildiği potansiyelin çok üstündeki ruhsal yetilerini kullanabilir.

İnsanlık olarak ifade ettiğiniz dünya döneminiz, galaktik bir ziyarete kendi gerçeklikleri çerçevesinde şahit olmuştur. Kendi yaşam alanları tamamen sıfırlanma seviyesine gelen Annunakiler, temelde Sirius kökenlidir. Şu an bildiğiniz A ve B yıldızlarından çok daha küçük olan bu 3. yıldız tekâmül sahası olarak kullanılma süresini bitirmeye yakın, burada tekâmül eden halkın bir kısmı kendilerine hem farklı bir yaşam alanı bulmak hem de ruhsal tekâmülleri için deneyimler kazanmak üzere logosunuzda dolaştı. Bu yolculuk, biraz da kaderin cilvesi diyebileceğiniz eşzamanlılıklarla desteklendi. Kendi evlerinin tamamen yok olma süreci, onların bir gök cisminde (Nibiru / Marduk) geçici olarak yer edinmeleri, rotalarının güneş yörüngesine girmeleri, bir tekâmül sahası olan dünya okuluna gelmelerinin bahanesi olmuştur.

Baktığımız zaman onların bu şekilde dünyaya gelmeleri temelde kötü niyetle olmamıştır. “Merkabah” diye tanımlayabileceğimiz ruhsal taşıtlar, onların kendi formunda dünyaya uğramalarına yardımcı olmuştur. Hatta uzay gemisi olarak düşündüğünüz bazı araçlar, ruh gruplarının ortaklaşa kullandıkları merkabahlar olarak tanımlanabilir. Annunakiler, özellikle Sirius ve Orion kökenli ırkların bedenlendikleri, sizin Ortadoğu ve Anadolu dediğiniz bölgede, bir süre kendi beden formlarını dünya şartlarına uygun hale getirmeye çalışarak, bulunmuşlardır. Pek çok diğer galaktik kökenin aksine kendi tekâmül süreçleri için dünya okuluna gelmeyi düşünmeyen ve bu yolla (fiziksel bir form aracılığıyla) dünyaya gelerek, bir insana göre inanılmaz ruhsal güçlere sahip bir şekilde dünyada bulundukları için Annunakiler insanlarca farklı bir şekilde tanımlanmıştır.

Geldikleri dönemde evrensel yasalara aykırı olmayacak şekilde insanlığa katkı sunmuş olsalar da zaman içerisinde “Güç” onları zehirlemiş ve ziyaretlerinin baştaki şeklini saptırmıştır. İnsanlığa önemli bilgiler veren rehberlerden, onları (insanları) keyfi bir şekilde köleleştiren zalimlere dönmeleri, evrensel yasaların koruyucularınca ceza almalarına ve dünya üzerindeki titreşimlerinin iyice düşürülmesine sebebiyet vermiştir. İnsanlarca “Tanrısal” olarak görünen, kendi ruhsal güçlerinden arınan Annunakilerin bir kısmı bu cezalara maruz kalmadan yörüngedeki Nibiru’ya geri dönmüştür. Cezaya maruz kalanlar dünya okulunda bedenlenme yoluna girerek, bu okula dahil olmuştur.

Aslında burada durulması gereken bazı noktalar var. Birincisi dünyadan çıkamayanlar, yaşadıklarından dolayı öfke ve kin içinde karanlığa kaymıştır ve tekrar bedenlendiklerinde de ışık / karanlık dualitesinin karanlık tarafında hareket etmeyi tercih etmiştir. Bulunduğunuz zaman çizgisinde de ruhsal kökeni Annunaki olan pek çok ruh vardır. Elbette bu ruhların hepsi negatiftir diyemeyiz. Nihayetinde ruhun tekâmül motivasyonu, ne olursa olsun ışığın yoludur ama bu duyguya geçebilmek karanlıkta yürümeyi seçmiş ruhlar için zor bir tercih olabilir.

İkinci nokta Nibiru’ya dönenler, kendi yaşam formlarında yasaklandıkları (benzer şekilde dünyaya gelmeleri üzerine) için o zamanki gibi dünyaya herhangi direkt bir müdahale edememektedir. Bu durum onlarda öfke sorunu yarattığı için dünyada bedenlenmekte olan köken ruhlarına astral planda müdahale ederek, intikam amaçlı karanlığa meyilli ilerlemelerine sebebiyet vermektedir. Elbette pozitif tarafta kalmış Annunaki köken ruhlar hâlâ mevcut.  Onların çoğunluğu bu deneyimden sonra tekrar geri Nibiru’da bedenlenmek yerine, çoğunluğu Sirius’ta bedenlenmeyi seçmiştir. Bu tercih, evrensel yasaların izni ile dünyadaki olaylara karışmayan bu ruhlara verilmiş bir imtiyazdır. Kendilerinden dünya o kulunda tekâmül etmekte olanları da ayrıca mevcuttur.

Üçüncü nokta da dünya okulundaki pozitif ışık gelişimini kesme yolunda bulunan ırklar (Orion, Zeta Reticuli vb. gibi), astral planda insanlığa etki etmektedir. Özellikle Agarta konusunda bu durumu örneklendirmiştik. Dünya üzerinde Annunaki ruhlarla karmaları olan insanlığa, onların ulaşması kolay olmaktadır. Yaptıkları elbette kendilerinin daha da karanlığa çekilmesine sebebiyet vermektedir ama ışık güçleri bariz bir müdahale olmadığı sürece olaylara müdahil olmamaktadır. Sen ve senin gibi dünyada yer alan ışık ekiplerimiz aracılığıyla bu konuda bağlantıya geçerek ya da bu konuda ilham olarak ışığı güçlendirmeyi tercih etmekteyiz. (Bu konu üzerine ‘Agarta ve Şambala’ ve ‘Anadolu Misyonu’ yazılarında örnekler vermiştim, göz atabilirsiniz.)

Ruhun yolculuğunun amacı, dualite yasaları çerçevesinde ışığa doğru ilerlemektir. Dünya okulunuzun amacı dualite evreninde tekâmül edebilmenizdir. Annunakiler, okulunuza olağan dışı şekilde gelmiş ve sonradan okulun içinde kalmış bir galaktik ırktır. En nihayetinde onlar da bir zaman çizgisinde ışığa tamamen yönelecektir; ama şu anki zaman çizgisinde hem bedenlenerek hem de astral plandan karanlığa meyilli bir şekilde hareket etmektedir. Bu hareketleri esnasında, eski medeniyetlerin kalıntılarını kullanmaktadır. Özellikle Mezopotamya olarak ifade ettiğiniz bölgedeki medeniyet kalıntıları, antik kentler, onların negatif portal / vorteksler aracılığıyla ışığa karşı eylemlerde bulunmalarını kolaylaştırmaktadır. Marjinal kanaat önderlerinizin ya da sizin deyişinizle spiritüel çalışma yapan tanınmış kişilerin bu bölgelerde düzenlediği kamplar yüzünden, oraya giden insanların karanlık versiyon enerjileri aktifleşmekte ve kendi ışık yaşam planlarından uzaklaşabilecek etkiler almalarına sebebiyet verebilmektedir. Bu sebeple hepinizin bu konuda daha uyanık ve bilinçli olması önem teşkil etmektedir. Spiritüel araçları, ruhsal gelişiminiz için kullanmanız size katkı sağlamaktadır ama şu anki zaman çizginizde liyakat sahibi olmayan insanların peşinden kendinizi bırakmanız saflıktır. Kimse, sizin kendi yolunuzu dönüştüremez. Katılacağınız etkinliklerin vaadi, size bir şey bırakmadan dönüşümü içeriyorsa bunu etraflıca düşünün; çünkü burada söz konusu sadece Annunakiler değil, dualite evrenindeki ışık / karanlık sürecidir.

Işık, sizi kendi yolunuzda yürümeye teşvik ederken, karanlık manipülatif ifadeleri tercih eder ve sizi başka bir şey olmaya motive eder. Siz, kendiniz olun çünkü kökeninizde hepiniz muhteşem ruhsal potansiyele sahip ruhlarsınız.

Bu bilgiler saf ışıkla kutsanmış ve korunarak kanallığı sağlanmıştır. Hepinizi ışıkla selamlıyorum.

Üstat Sananda”

Gelen kanallık bilgisi bu şekilde sona eriyor. Mümkün olabildiğince yazıya müdahale etmedim, gerekli yerlerde, anlamın size daha kolay geçebilmesi için parantez içlerinde küçük eklemelerim oldu.

Eski medeniyetler üzerine daha çok kanallıkta bulunacağımızı düşünüyorum. Mümkün olabildiğince çevredeki bulanık bilgiyi daha saf hale getirebilmek adına uğraşmaya Evrensel Enerji olarak devam edeceğiz.

Sevgilerimle

Taner Tözün

08.03.2023

(Kanallık: 03.02.2023)

Katılımcılar Hizmetlerimiz için Neler Söylüyor?

Vermiş olduğumuz tüm danışmanlıklar ve hizmetler üzerine katılımcı yorumlarını buradan okuyabilirsiniz.

Sitede Arayın

Kullanıcı Bilgilendirmesi

• Bu bölüm, müşterilere/kullanıcılara ait sorumlulukları hatırlatmak amacıyla hazırlanmıştır. Evrensel Enerji® aracılığı ile hizmet alan tüm müşteriler/kullanıcılar bu maddeleri kabul etmiş sayılır.
• Evrensel Enerji® içerisinde yer alan kurs, uyumlama, paylaşım, çalışma veya blog yazılarının hiçbiri, doktorunuzun size önereceği tıbbi teşhis, tedavi veya bakımın yerine geçmez.
• Evrensel Enerji®, hastalık teşhisinde bulunmaz, ilaç tavsiye etmez veya doktorunuzun tedavisine müdahale etmez. Şu anda doktorunuzun reçetelediği ilaçları alıyorsanız, doktorunuzun tavsiyesi olan ilaçlarınızı kullanın. Tıbbi durumunuzla ilgili herhangi bir endişeniz varsa, lütfen öncelikle doktorunuzla konuşun. Evrensel Enerji® üzerinde yer alan herhangi bir bilgiyi ve öğretiyi kullanarak kendinizi tedavi etmeyi tercih ederseniz, bu sizin sorumluluğunuzdur.
• Evrensel Enerji®, bu sitede yer alan herhangi bir bilginin, eğitimin, uyumlamanın, öğretilerin doğrudan veya dolaylı olarak kullanılması sonucu ortaya çıkan kayıp veya zararlardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu sitedeki sağlıkla ilgili bilgiler ve paylaşımlar yalnızca genel bilgi için sağlanmıştır ve profesyonel tıbbi veya sağlık bakımı tavsiyesinin yerine geçmez. Danışmanlık hizmetleri bu koşulda gerçekleştirilmektedir. Enerji şifası ve uygulamaları, herhangi bir sonucu garanti etmez ve sonuçlar kişiye göre değişebilir.
• Evrensel Enerji® üzerinden alınan herhangi bir hizmet için ücret iadesi söz konusu değildir.

Destek Ol

Çalışmalarımıza destek olmak ister misiniz?

→ Detaylı bilgi için tıklayın. ←

E-Bültenimize Abone Ol

Lütfen bu formu gönderebilmek için tarayıcınızın JavaScript özelliğini etkinleştirin

Evrensel Enerji® 2012 - 2023
Taner Tözün & Ezgi Sala Tözün
Telif Hakkı ©
Evrensel Enerji® markası Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillidir ve tüm hakları saklıdır. Bu platformda yayınlanan yazıların tarafımızdan aksi belirtilmedikçe 5846 numaralı Telif Hakları Kanununa uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi hareketlerde kanuni işlem yapılır.
Evrensel Enerji Etiket Bulutu
Reiki, Usui Reiki, Kundalini Reiki, Şambala, Karuna Reiki, İmera Reiki, Seichim, Tara, Kozmik Birlik, GMA, Gümüş Mor Alevi, St. Germain, Altın Üçgen, Çakra Dengeleme, Çakra Temizleme, Çakra Açma, Çakra, Çakralar, Aura, Aura Dengeleme, Aura Temizleme, Aura Açma, Mental Beden, Astral Beden, Eterik Beden, Enerji Temizliği, Enerji Dengeleme, Mekan Temizliği, Sihir Temizleme, Sihir Bozma, Büyü Temizleme, Büyü Bozma, Enerjisel Koruma, Enerjisel Kalkan, Uyumlama, Enerji Uyumlaması, Enerji Uyumlamaları, Online Uyumlama, Online Usui Reiki, Online Reiki, Reiki Uyumlamaları, Reiki Eğitimi, Enerji Uygulayıcılığı, Holistik Şifa, Bütüncül Şifa Çalışması, Bilinçaltı Çalışmaları, Bilinçaltı Uygulamaları, Bilinçaltı Dili, Ses Masajı, Ses Şifa Teknikleri, Mandala, Mandala Atölyesi, Mandala Atölyeleri, Mandala Eğitimi, Yaşam Koçluğu, Yaşam Koçu, Danışmanlık, Aile Danışmanlığı, Spiritüel Danışmanlık, Enerji Danışmanlığı, Bolluk Çalışması, Bolluk Şifalandırma, Bereket Çalışması, Bereket Şifalandırma, Para Yollarını Açma, Bolluk Bereket Çalışması, Bolluk Bereket Şifası, Ruh Eşi, Ruh Eşi Çekimi,Linda Colibert, Daelyn Wolf, Hari Andri Winarso, Mariah Windsong, Manuela Fasoli, Scion, Lavinia Sina Szendrei, Ramon Martinez Lopez, Gaby Solina Grill-Mitterhofer, Enerji Sistemleri, Reiki Sistemleri, Reiki Çeşitleri, 999, 999 Frekansı, Yüksek Şifa Enerjileri, Melek Enerjileri, Spiritüel Rehberlik, Spiritüel Şifa, Kozmik Şifa, Ücretsiz Çalışmalar, Ücretsiz Şifa Çalışmaları, Şifa Çalışmaları, Türkiye Meditasyonu, Dünya Meditasyonu, Reiki Meditasyonu, Maji Çalışmaları, Kendini Keşfetme Çalışmaları, DNA Aktivasyonu, Kundalini Aktivasyonu, Kundalini Aktifleştirme, 3. Göz, 3. Göz Aktivasyonu, Sezgileri Güçlendirme, Psişik Yetenekleri Açma, Psişik Yetenekleri Şifalandırma, Karma, Karmik Temizlik, Karma Şifası, Karmanızı Dönüştürün, Mantralarla Çalışma, Enerjinizi Yükseltin, Enerji Alanınızı Güçlendirin, Titreşimlerinizi Yükseltin, Yaşamınızı Dönüştürün, Büyüklere Masallar, Masal Terapi, Masal Geceleri, Hikaye Anlatıcılığı, Kendi Hikayenizi Oluşturun, Yaşamınıza Yön Verin, Tekrar Bağlantı, Plaides, Playdes, Pleaides, Arcturus, Sirius, Taner Tözün, Ezgi Sala Tözün, Astroloji, Astrolojik Danışmanlık, Deneysel Astroloji, Holisitk Dengeleme Çalışmaları, Psişik Okuma, Beden Kaydı Temizleme, Beden Kaydı Şifalandırma, Karmik Kontrat Temizleme, Karma Temizleme, Karmik Temizlemeler, Karmik Kayıt Bulma, Karmik Kayıt Kütüphanelerinde Temizlik, Beden Kaydı Okuma, Kolaylaştırıcı Ezoterik Şifa, Ezoterik Şifa, Doğum Haritası Şifalandırma, Psişik Harita Okuması, Doğum Haritasının Üzerine Çıkma, Kanallık Mesajları, Kanallık Bilgileri, 
Image